Om mig

Tiina Lindström Hälvä


Jag heter Tiina Lindström Hälvä och jag har mer än 19 års erfarenhet av hälsorådgivning. Min expertis ligger framförallt inom alkalisk mat och jag har skrivit fyra böcker om ämnet. En av dessa böcker blev till Finlands mest sålda hälsobok. För mig är det viktigt att hjälpa andra att må bättre och att leva upp till sin fulla potential. Det är möjligt med en alkalisk kost som ökar energinivåerna samt förbättrar immunförsvaret och sömnen. Med min hjälp kommer du att må bättre och se bättre ut.

Med en alkalisk kost bibehålls kroppens pH-balans. Den kan rubbas om du äter för mycket sur mat (snabbmat, alkohol och socker) och då gå miste om nödvändiga mineraler som kalcium, kalium och magnesium. Om du istället äter grönsaker och annan oraffinerad mat som är rik på dessa mineraler fylls buffertarna ständigt på. Kroppen behöver inte kämpa så hårt för att hålla blodet balanserat, vilket innebär att alla andra kroppsliga funktioner, som immunförsvaret, fungerar bättre.

Förutom individuell rådgivning erbjuder jag även god företagshälsa för dig och dina kollegor samt föreläsningar och matlagningskurser.

Follow @tiina_detox
dont hide