Välkommen till fitfoodies hälsoretreat!

Datum: 19/05/03

pris: 889 :-

En dags reatreat innehåller:

Jag visar kraften i synergin med raw food, alkalisk kost och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Raw food, alkalisk matlagning  och vandring samverkar på ett sätt som får dig att landa mer och mer i dig själv.

Jag bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av sin passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Vad är raw food ?

råkost, levande föda = raw food. begreppet levande  föda innebär att man vill hålla liv i de enzymer som finns i maten och behålla så mycket av den näring- vitaminer, mineraler och fytokemikaler, som finns naturligt i koster.  Det innebär att man äter vegetabilisk kost som inte upphettas till mer än 42 grader. Vi kommer och testa mycket grönsaker, färska egenpressAde juicer, groddar, örter, nyttiga sötsaker och fermenterade grönsaker. Rawfood-kosten är extrem rik på vitaminer och enzymer och innehåller långsamma kolhydrater som ger dig jämn och balanserad blodsockernivå, vilken motverkar inflammationer i kroppen.

anmälan: tiina@fitfoodie.se

 

Lorem Ipsum

Follow @tiina_detox
dont hide