Välkommen till fitfoodies hälsoretreat!

Datum: 

pris: 

Odla för din hälsa

 Välkommen till en inspirerande kurs i natursköna Finja, där du får lära dig allt om att odla och äta mat som boostar ditt immunförsvar. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig att odla i det lilla formatet och hur du kan låta maten vara din medicin. Odla, skörda, njut och håll dig frisk!

 Varje dag jobbar immunförsvaret hårt med att skydda och stötta oss, men för att det ska kunna göra sitt jobb måste vi ta hand om det. I den här kursen får du lära dig kraften i synergin med raw food och alkalisk mat och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Inom Levande föda/raw food finns alla vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer kvar och bevaras, då råvarorna ej upphettas.
Kursledare Tiina Hälvä har mer än 17 års erfarenhet av hälsorådgivning. Hon hjälper dig att må bättre och att leva upp till din fulla potential med hjälp av bra mat som förbättrar immunförsvaret. Du får handfasta tips och lär dig att både odla och laga lättlagad, lättsmält, näringsrik, smakrik mat som även är en fröjd för ögat. Du får en djupare förståelse varför både ekologisk odling och ett ökat intag av rå mat är svaret på många av de problem som vår planet och vi som individer möter idag.
Under kursen serveras en lätt sallad och en stärkande greenjuice. Förutom massor av nyvunnen kunskap och inspiration får du även ett starter kit i form av en groddningsburk med frön som du kan ta med dig hem.

En dags reatreat innehåller:

Jag visar kraften i synergin med raw food, alkalisk kost och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Raw food, alkalisk matlagning  och vandring samverkar på ett sätt som får dig att landa mer och mer i dig själv.

Jag bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av sin passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Vad är raw food ?

råkost, levande föda = raw food. begreppet levande  föda innebär att man vill hålla liv i de enzymer som finns i maten och behålla så mycket av den näring- vitaminer, mineraler och fytokemikaler, som finns naturligt i koster.  Det innebär att man äter vegetabilisk kost som inte upphettas till mer än 42 grader. Vi kommer och testa mycket grönsaker, färska egenpressAde juicer, groddar, örter, nyttiga sötsaker och fermenterade grönsaker. Rawfood-kosten är extrem rik på vitaminer och enzymer och innehåller långsamma kolhydrater som ger dig jämn och balanserad blodsockernivå, vilken motverkar inflammationer i kroppen.

anmälan: tiina@fitfoodie.se

 

Lorem Ipsum

Follow @tiina_detox
dont hide